Oversigt over de bedste danske bettingsider!

divider
Bettingsider.dkFreebets.dkSportsTidende
divider
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU
Overdreven transfer sommer i vente i dansk fodbold

Den danske fodboldsæson er meget tæt på sin afslutning. Vinderen af Superligaen er fundet, der er stadig spænding om en af nedrykningspladserne. I første division har vi fået vished om, at AGF rykker op i den bedste danske liga, og meget snart ligger alt fast. Du kan stadig nå at spille på de sidste kampe, og bookmakeren bet365 tilbyder nogle af markedets bedste odds på Superligaen og de sidste kampe.

Hvad kommer der til at ske i løbet af sommeren i dansk fodbold

Traditionelt ligger fodbolden helt stille i Danmark hen over sommerperioden, og det kommer nok også til at ske denne sommer. Mens vi venter, er det jo altid oplagt med et træk eller to på en af de underholdende spilleautomater på Tivoli Casino. Det kunne jo eksempelvis være på Starburst online. Men der skal nu nok komme til at ske noget på transfer markedet, og det er ikke bare et vildt gæt, for AGFs sportsdirektør Jens T. Andersen har faktisk lovet det.

Således udtaler han til ekstrabladet.dk, at "de hvide" kan komme til at stå med et komplet forandret hold om to måneder, når den en ny Superliga går i gang igen.

Nogle af de spillere, som har haft stor betydning i oprykningen til landets bedste række, må derfor indstille sig på mindre spilletid, hvis der skal opjusteres på de fleste pladser i holdopstillingen. Et eksempel herpå er Kim Aabeck, som nok må betegnes som en af de vigtigste brikker i oprykningen for AGF. Men får sportsdirektør Jens T. Andersson opfyldt sine ønsker, så bliver Aabecks rolle formentlig markant mindre. Her stopper det ikke, for ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så har AGF ønsker om ikke mindre end 6 spillere til en ny startopstillingen. Det kunne betyde en fuldstændig udskiftning af forsvaret, ligesom der er forventningen om en klassespiller på kanten og ikke mindst en ny målscorer.

Selv om der er hold i rygterne, er det næppe sikkert, at alle ønskerne bliver opfyldt. Jens T. Andersson udtaler dog, at der kommer til at ske meget i klubben fra Aarhus-egnen. Naturligvis ønsker sportsdirektøren ikke at gå i dybden med, hvad der måtte eksistere af rygter. Faktisk slår han fast, at selv om der spørges til mange spillere, så er det ikke forventningen, at alt falder på plads. Det afhænger af, hvad der er muligt inden for de eksisterende rammer.

BettingsiderI AGF er der 7 spillere, hvis kontrakter udløber til sommer, og det gælder blandt andet Kasper Povlsen og Markus Solberg, der skifter til andre klubber. Kun forsvareren Darnel Situ overvejes reelt til brug for næste sæson. Hertil kommer, at der er 4 spillere, hvis kontrakter udløber i vinterpausen. AGFs sportsdirektør ser dog dette som en særlig god mulighed for at forbedre holdet til Superligaen, hvor kritikere har udtalt, at holdet ikke har niveau til Superligaen.

Også bestyrelsesformanden i AGF Lars Fournais slår fast, at der vil blive skrevet kontrakt med i omegnen af 5-7 spillere i sommerens løb, og at der er skruet op for lønbudgettet. Der er da heller ingen tvivl om, at det vil være nødvendigt, hvis "de hvide" skal overleve en sæson i Superligaen. Den første sæson i Superligaen er altid den farligste, men de fleste anerkender vel nok, at en by som Aarhus bør være repræsenteret i den bedste danske fodboldrække.