Oversigt over de bedste danske bettingsider!

divider
Bettingsider.dkFreebets.dkSportsTidende
divider
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU

Odds på Håndbold EM I Kroatien 2018

Vi danskere bliver i den grad forkælet med håndbold, hvor vi faktisk kan se det året rundt. Hvis ikke herre eller dameligaen er i gang, så er der en slutrunde eller to lige om hjørnet.

I håndbold er der nemlig en slutrunde årligt pr. køn, dvs. hvis kvinderne spiller VM i december, hvilket de gjorde i 2017, så er det mændende, der spille EM i januar kort efter nytår. I dette tilfælde er Danmarks herre et smut i Kroatien, hvor der afholdes EM i herrehåndbold 2018, og Danmark er blandt favoritter til at nå en topplacering efter at de formåede at slå Frankrig i Golden League turneringen inden EM gik i gang.

Det startede da også fantastisk for Danmark, der fuldstændig kørte Ungarn over, og da Danmark så efterfølgende skulle møde upåagtet Tjekkiet, forventede alle, at det ville blive en walkover. Det endte i stedet med en yderst overraskende sejr til Tjekkiet, og det blev kaldt en katastrofe i stort set alle danske nyhedsmedier.

Der er dog stadig masser af muligheder for Danmark under slutrunden, og det er der også for dig, hvis du kunne tænke dig at spil på håndbold under EM slutrunden i Kroatien.

Favoritter til at vinde EM:

I skrivende stund er det Frankrig, som står til at gå hen og vinde EM slutrunden i Kroatien. Franskmændende står lige nu til odds 3.40, og de må dermed påtage sig favoritrollen til at gå hele vejen. Det er dog et bredt felt at favoritter, vi finder til denne turnering, og det er yderst sjældent, at man finder hele seks hold, der giver max. odds 10.00 igen.

Det er dog alligevel tilfældet under denne slutrunde, hvor Sverige der står til odds 11.00, faktisk også kunne tages med i favoritfeltet. Fra Sverige's odds 11 skal vi nemlig hele vejen til odds 51.00 hos Makedonien, for at finde d. 8. største favorit til at hente EM titlen med hjem. Hvis det derimod skulle blive Tjekkiet, der noget overraskende besejrede Danmark, så står de til odds 201.00 gange igen. Det odds afspejler i den grad, hvor "let" en kamp det burde have været for Danmark, at besejre tjekkerne. Hvis vi kigger i den anden retning, så er det Danmark og deres kommende modstander Spanien, der forventes at skulle spille om en billet til finalen. Danmark og Spanien står nemlig begge til odds 5.00, mens vi skal et lille hop ned til Tyskland, der lige nu kan fåes til odds 6.50 gange indsatsen igen.

Værtsnationen Kroatien giver odds 7.00 igen, mens Norge der faktisk formåede at besejre Danmark ved Golden League, lige nu står til odds 10.00.

Er man virkelig ude på at satse, så kunne man forsøge sig med småpenge på hhv. Montenegro eller Hviderusland. De to nationer står netop nu til intet mindre end odds 2001.00 gange indsatsen igen.

Der er dog ingen tvivl om, at der kan ske masser af overraskelser ved netop denne slutrunde, da vi allerede har set flere af de store nationer være tæt på at falde sammen. Tyskland var i første runde heldige med at få et enkelt point mod Slovenien, mens Danmark altså stod for den største overraskelse, da de tabte til Tjekkiet.