Oversigt over de bedste danske bettingsider!

divider
Bettingsider.dkFreebets.dkSportsTidende
divider
REKLAME | MINDST 18 ÅR | SPIL ANSVARLIGT, STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 | ROFUS.NU

Hold øje med dette inden du oddser på favoritten

Det er utrolig populært at spille på favoritterne i de fleste sportsgrene. Det jo er dem, der er størst sandsynlighed for at vinde på. I længden er det dog bevist, at du ikke vinder penge, hvis du konsekvent spiller på favoritterne. Især ikke hvis du gør det, når det er kort før kick-off.

I denne artikel vil vi opdatere dig lidt på, hvad du bør holde øje med, inden du blindt vælger at bette på et hold, blot fordi de er favoritter i et opgør.

Se altid om der er værdi i kampen

Er du helt ny inden for betting, så er det ikke sikkert, at du har stiftet bekendtskab med ordet værdi. Værdi er noget man kan finde i væddemål, når du fanger bookmakerne på det forkerte ben. Hvis vi fx antager, at Manchester United har 50 % for at vinde en given kamp mod Arsenal, så SKAL du have mindst odds 2.01 igen, før der faktisk er såkaldt værdi på spillet.

Du skal nemlig tænke på, at hvis Manchester United har 50 % sandsynlighed for at vinde, så svarer det til, at de kun vinder hver 2. kamp de spiller. Hvis du så spiller to gange på Manchester United, begge gange giver de 1.90 gange igen og begge gange spiller du 100 kr. Den ene gang vinder de, og dermed får du 190 kr. Men næste gang taber de, og så står du tilbage med 90 kr. Dvs. du har tabt 10 kr.

Havde Manchester United derimod givet 2.01 gang indsatsen igen, så havde du stået med 101 kr. og dermed en kr. i profit, selvom de fortsat kun havde vundet en og tabt en. Hvis du har brug for hjælp til at finde værdi, kan du fx følge nogle eksperter, der typisk spiller hos bet365. Hold dig opdateret med spiltips

Et andet godt råd at tage fat i er, at du holder øje med forskellige betting tips, som du kan finde på alle mulige forskellige tipssider. Her tager de typisk fat i det emne, som vi skrev om ovenover med værdi, og de tilbyder sjældent spil, hvor der ikke er værdi.

Det kan altså være spil på helt ned til odds 1.05, hvor de mener, at de har fundet værdi. Det kan altså hjælpe dig rigtig godt på vej, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bør spille på favoritten, eller om du måske skal gå med underdoggen i stedet.

Hvornår er oddset højest på favoritten?

Det er ikke altid en garanti, men typisk vil oddset være højest på favoritten, når oddsene bliver lagt ud. På dette tidspunkt har markedet ikke nået at justere sig endnu. Desto tættere vi kommer på kick-off, desto flere "hyggespillere" vil spille på favoritten. Odds justeres ofte på baggrund af hvor mange der spiller på et hold. Derfor vil du typisk bemærke, at oddset på en favorit er højest, når oddset bliver lagt ud, og ikke kort før kampstart. Der er dog aldrig regler uden undtagelser, og der kan ske ting, der kan få oddset til at gå den modsatte vej. Hvis Barcelona har en vigtig kamp, og de kort inden opstart meddeler, at Messi ikke spiller pga. en skade, så vil mange begynde at spille mod FC Barcelona, da Messi har stor betydning for dem. Skader og andre informationer der går mod favoritten, vil derfor ofte få oddset til at stige.